Overige behandelingen

Oor acupunctuur

Oor acupunctuur of oor reflexologie kan worden ingezet voor een breed scala aan klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het reduceren van pijnklachten.


'Transformational Body & Mind Treatment'

Gedurende diverse opeenvolgende behandelingen maakt het lichaam stoffen aan die een rol spelen in het ontspannen en loslaten en ervaren van geluk. 


Cellulitis cryo cupping massage

Cupping kan zowel op het gelaat als de rest van het lichaam toegepast worden, zorgt voor een verbetering van de huid en geeft een ontspannende, helende werking.


Andullatiemassage

Andullatie is een nieuwe technologie, waarbij laag frequente trillingen met infrarood warmte worden gecombineerd. Uitermate geschikt bij pijnklachten.


Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen worden al eeuwen-lang uitgevoerd om de huid over het hele lichaam te voeden, maar ook te ontgiften en verstevigen.


IJsbollen-reflexmassage

IJsbollen-reflexmassage helpt klachten bij onder andere sinushoofdpijn, migraine of spanningshoofdpijn en andere lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen.


Moxa-therapie

Moxa is een plantsoort die wordt gebruikt om de huid, het onderliggend weefsel en acupunctuurpunten te verwarmen, zodat de energie kan stromen.


Medical taping

Door het tapen van de huid wordt de opperhuid iets gelift. Hierdoor ontstaat er direct een drukvermindering en wordt de bloedcirculatie en lymfeafvoer hersteld. 


CrossLinqs

CrossLinqs zijn elektrostatisch geladen rastervormige pleisters en heel goed te combineren met het hiervoor genoemde medical taping.  


Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken?

Neem gerust contact met me op.