Deel je ervaring met anderen

Hieronder heb je de mogelijkheid om jouw ervaring met een van mijn behandelingen te plaatsen. Door deze te delen help je mensen die mij nog niet kennen een beeld te krijgen van wat ik doe en wat het resultaat daarvan is. Alvast bedankt voor de moeite.

 

Wil je juist weten wat de ervaringen of reacties van anderen zijn? Kijk dan verderop op deze pagina.

Commentaren: 20
 • #20

  Martje Blankers (zaterdag, 25 juni 2022 19:40)

  Afgelopen week bij Janine geweest. Ik had last van obstipatie, al de gehele week. Bij de dokter geweest, poeders, klysma's gehad, niets hielp. Janine behandelde mijn voeten en de volgende dag loste de obstipatie heel gemakkelijk op! Ik was zo opgelucht! Janine heeft heel veel kennis in huis, ze weet precies wat te doen, dat is zo fijn! Dank je wel Janine, super bedankt!

 • #19

  Sandra (donderdag, 07 april 2022 16:11)

  Ik ben bij Janine gekomen voor oor acupunctuur voor mijn hooikoorts. Wat helpt dit goed, elk jaar ga ik bij haar weer bij haar terug om geen pillen te hoeven slikken
  Door onze gesprekken tijdens de oor acupunctuur kwam de voetreflex ter sprake en toen ben ik dit gaan doen ivm menstruatieklachten. Wat fijn is dit en wat heeft het geholpen voor mijn klachten. Janine geeft ook goed advies en helpt je waar nodig.

 • #18

  Renee van Daelen (maandag, 04 april 2022 12:38)

  Ik ben bij Janine gekomen doordat ik veel last had van stres en spanningen in mijn lichaam. Doormiddel van voetreflex heeft Janine mij heel erg geholpen. Ze weet mij veel raad en advies te geven over hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. Ook zonder afspraak kan ik Janine appen voor het nodige advies.

 • #17

  Suzanne van Gerven (maandag, 04 april 2022 11:51)

  Ben bij Janine gekomen met klachten aan mijn voetzolen. Ik wist niet dat je met voetreflextherapie zoveel punten in je lichaam kan bereiken. Want het bleek dat het ook hielp voor mijn onderrugklachten. Mede dankzij de behandelingen en het advies van Janine ben ik nu een stuk verder met mijn voetproblemen. Dank je wel!!!!

 • #16

  Gerry Vorstenbosch (maandag, 04 april 2022 10:42)

  Ik heb meerdere en ook verschillende behandelingen gehad en deze waren zeer rustgevend en Janine neemt de tijd voor je ze is heel zorgzaam, echt een aanrader.

 • #15

  Madeleine Ruigrok (maandag, 04 april 2022 10:19)

  Super gevoel als ik weer geweest ben, zeer relaxed en Janine is een super vrouw, aanrader

 • #14

  Floor (maandag, 04 april 2022 10:01)

  Als je naar Janine gaat weet je wat een luisterend oor is. Heel erg fijn! Janine stelt mij vaak gerust en weet de juiste behandelingen te geven. Ik merk altijd als ik naar Janine ben geweest. Voel me de dagen erna vol energie en mijn klachten zijn duidelijk minder.

 • #13

  Lauren Horsten (maandag, 04 april 2022 09:25)

  Ik kom al een tijdje bij Janine voor de voetreflex behandelingen. Ik heb al sinds kleins af aan last gehad van mijn stoelgang, door deze behandelingen komt alles weer op gang. De dag van de behandeling en paar dagen erna ben ik best emotioneel maar dat zijn de gevoelens die je niet uit die komen er dan uit. Ik voel me altijd heel opgelucht na deze behandeling en heb er elke keer weer zin in.

 • #12

  Rob van Tilburg (woensdag, 27 oktober 2021 15:44)

  Ik had al maanden last van mijn rechterelleboog en -onderarm. Een soort van tenniselleboog, waarschijnlijk door een niet goede werkhouding achter de pc. Janine heeft hierop medical taping toegepast. Dit bracht meteen verlichting en na twee weken waren mijn klachten zelfs geheel verdwenen. Ongelooflijk maar waar hoe krachtig dat werkt!

 • #11

  Angelique (woensdag, 16 september 2020 16:28)

  2 weken geleden weer bij Janine geweest. Ik had last van mijn schouderblad en van mijn heup, ik heb een massage gehad met cupping erbij en jeetje wat een verschil! Dit wordt mijn maandelijkse me-time. Thanxxx Janine

 • #10

  Tilly (vrijdag, 02 augustus 2019 12:23)

  Hoe heerlijk is het om te ontspannen bij Janine!
  Aangezien het op verschillende manieren kan zit er altijd wel iets bij waar je behoefte aan hebt. Janine is een betrokken persoon waarbij je meteen op je gemak gesteld wordt. Ze is kundig en kan je op allerlei manieren adviseren naast haar massages. Van mij krijgt ze in ieder geval een dikke 10!!

 • #9

  Monique (maandag, 07 januari 2019 14:58)

  Zaterdag 5 januari een geweldige dag gehad bij Janine. Ontspanningsmassage leren. Je kreeg goede uitleg en de sfeer was relaxt. Een klein groepje, zeer fijn, zodat je alles goed kon zien. Dit is voor Iedereen een aanwinst. Ook al ken je elkaar niet dat maakt niet uit, aan het eind van de dag heb je met de cursisten een leuke en goede band.
  Ik zou zeggen tegen iedereen volg een workshop bij JANINE.
  Je krijgt er geen spijt van!

 • #8

  Sandra (maandag, 07 januari 2019 10:24)

  Ik heb bij Janine de ontspanningsmassage cursus gevolgd. Wat een geweldige ontspannen dag was dit. Fijne dag waarin we rustig begonnen en waarin Janine op een goede manier uitleg gaf over hoe we moesten masseren en vaak nog wat extra massage technieken liet zien. De sfeer was vanaf het begin tot het eind heel relaxt ondanks dat niemand elkaar kende. Al met al een geweldige dag gehad en wat een lieve vrouw is Janine.

 • #7

  A v. Polanen (dinsdag, 15 mei 2018 18:20)

  Dankjewel voor de super fijne massage van mijn rug en nek.
  Ik hoef niet eens meer door naar 'de Fysio' want ik kan weer naar rechts kijken ZÓNDER blokkade of pijn! HOE tof! En t was nog heerlijk ontspannend ook.

 • #6

  Judith (zaterdag, 12 mei 2018 09:56)

  Wij zaten met onze handen in het haar omdat ons zoontje van 5,5 niet zindelijk wilde worden. In het ziekenhuis werden we weggestuurd omdat het niets medisch was. Na een paar behandelingen van Janine heeft hij weer plek in zijn koppie en een boost zelfvertrouwen. Hij zit lekker in zijn vel en wij zijn uit de luiers. Hiervoor zijn wij Janine heel dankbaar!

 • #5

  Peter hoffmans (woensdag, 18 april 2018 22:06)

  Wanneer ik problemen heb, zowel lichamelijk als geestelijk. Dan ga ik naar Janine, zij heeft goude handjes en een luisterend oor. Warme persoonlijkheid met kennis van lichaam en geest! Ben blij dat ik je ken Janine, dank. ��

 • #4

  Judith (zondag, 08 oktober 2017 19:58)

  Bij Janine ben je met je voeten in "goede handen". Ze voelt feilloos aan waar je behoefte aan hebt en geeft dat dan ook extra aandacht . Het werkt echt !! Een voetreflexbehandeling is echt een 'cadeautje voor mezelf' (effe bijtanken) . Voel me weer energiek en herboren als ze "aan mijn voeten heeft gezeten". Een fijne betrouwbare therapeute die ik al aan veel mensen heb aangeraden.

 • #3

  Eveline van Spaendonck/ Leontine ( moeder) (dinsdag, 12 september 2017 12:25)

  Eveline mijn dochter is verstandelijk en lichamelijk gehandicapt.
  ze is altijd druk en onrustig.
  het is prachtig om te zien als Janine haar een voet reflex behandeling geeft , hoe rustig ze wordt. Eveline kan helaas niet zeggen wat ze voelt maar je kunt zien dat de behandeling een positieve invloed heeft op haar gedrag en body.
  ze geeft de behandeling meestal 's avonds Eveline is dan lekker gedoucht en is in pyjama en kan hierna heerlijk slapen.
  we zijn begonnen met een behandeling van 10 minuten en gaan nu naar een behandeling van een uur.
  Janine komt naar haar woning en maakt elke 5-6 weken een nieuwe afspraak .Eveline herkent voortaan Janine en is helemaal blij als ze binnen komt en gaat al op lekker liggen om behandeld te worden
  Eveline zie je genieten
  een echte aanrader.!

 • #2

  Thilly (dinsdag, 12 september 2017 12:03)

  Als ik bij Janine ben geweest kan ik er weer een tijdje tegen, ze bezorgd je naast een hele fijne voetreflex ook een heel fijn ontspannen gevoel, denk met je mee en geeft ook raad hoe je met bepaalde klachten om kunt gaan. Heeft veel ervaring en kennis in huis. Al met al een echte aanrader.

 • #1

  Diana van Dijk (maandag, 11 september 2017 13:18)

  Een top Voetreflex therapeut! Veel ervaring en kennis in huis. Je voelt je bij Janine ook meteen thuis. Ze denkt met je mee, geeft goed advies. Ze helpt je oude systemen op te ruimen en geeft je nieuwe inzichten mee. Zij weet ook de balans weer terug te brengen in je lichaam en geest, daar ben ik zo ontzettend blij mee! Het heeft mij al veel rust en nieuwe dingen gebracht...Ook heeft ze onze kinderen zeer goed geholpen toen ze jonger waren. Onze kinderen hadden geregeld klachten zoals: vaak buikpijn, wat onzeker en onrustig slapen door de behandeling van Janine zijn hun klachten veel minder geworden en konden ze de overprikkelingen van alles wat ze de hele dag mee kregen makkelijker gaan verwerken....Ik zou zeggen probeer het eens, je zult verstelt staan wat er allemaal met je gebeurt tijdens zo'n voetreflexbehandeling. Het brengt heel veel in beweging!! Maar het is echt een aanrader!!