Deel je ervaring met anderen

Hieronder heb je de mogelijkheid om jouw ervaring met een van mijn behandelingen te plaatsen. Door deze te delen help je mensen die mij nog niet kennen een beeld te krijgen van wat ik doe en wat het resultaat daarvan is. Alvast bedankt voor de moeite.

 

Wil je juist weten wat de ervaringen of reacties van anderen zijn? Kijk dan verderop op deze pagina.

Commentaren: 33
 • #33

  Anoniem (maandag, 01 april 2024 20:25)

  Ik kom nu een aantal jaren bij Janine en ik ervaar veel vooruitgang! Ik voel me erg vertrouwd en op mijn gemak. zij kan erg goed inschatten welke behandelingen passend zijn. Wat ik erg waardeer is dat zij 24/7 voor je klaar staat en je oprecht wilt helpen het beste uit jezelf te halen.

 • #32

  Anoniem (dinsdag, 26 maart 2024 21:39)

  Al enkele maanden ga ik naar Janine met enorme vermoeidheidsklachten. En dat komt als moeder met een drukke baan en mantelzorg taken niet uit. Janine is een schat. Een geweldig luisterend oor zonder oordeel waar je jezelf direct bij op je gemak voelt. Haar deskundigheid heeft me wonderen gedaan. Ik ben je erg dankbaar Janine x

 • #31

  Anoniem (zaterdag, 02 maart 2024 10:36)

  Wat een mooi mens ben jij Janine! Meerdere therapieën gevolgd, maar jij bent de eerst die wel tot de kern gaat!
  Met de moed in mijn schoenen begonnen maar na 3 sessies al zoveel verder gekomen dan ik gedacht had.
  Twijfel je? Gewoon doen!

 • #30

  Leo (maandag, 08 januari 2024 22:29)

  Het nieuwe andullatiematras is mij prima bevallen. Direct na de eerste sessie al vooruitgang ervaren. De vervolgsessies waren net zo positief. Een prima aanvulling op de voetreflextherapie.

 • #29

  Irene (maandag, 08 januari 2024 20:06)

  Heerlijk de Andullatie sessies. Een half uur ontspannen en hierna nog lang een fijne relaxt lijf behouden. De aanpassingen die per sessie kunnen worden gedaan, sluiten goed aan bij de wensen van die keer. Ik kan me heerlijk ontspannen, dank Janine

 • #28

  Monique (maandag, 09 oktober 2023 16:06)

  Met verkleving rondom mijn borstimplantaat kwam ik, op advies van mijn dochter, bij Janine terecht voor cupping. Met overleg van mijn arts ben ik dmv een aantal behandelingen van de verkleving verlost. Dit was ook nieuw voor mijn arts die al een operatie adviseerde. Inmiddels is dit anderhalf jaar geleden en moet ik de behandeling wel weer herhalen vanwege nieuwe verklevingen.
  Maar tot nu toe is het voor mij een geweldige behandeling om een zeer pijnlijke operatie te voorkomen! Nogmaals dankjewel Janine!

 • #27

  Marie louis (donderdag, 28 september 2023 20:14)

  Magnesium lichaamspakking: deze behandeling heb ik op 26-09-2023 bij Janine laten doen met een heerlijke gezicht behandeling. Wat is dit heerlijk relaxt maar ook goed voor je lichaam, na deze behandeling weer lekker in mijn vel en,
  mijn huid weer zacht. Wat ben ik blij om jou in mijn leven te hebben, als een prachtige vriendin. Heeft kennis van haar vak, staat open voor alles, je kunt met al je vragen bij haar terecht, en heeft hier voor de juiste behandelingen. Maak een afspraak bij haar om dit zelf te ervaren.

 • #26

  Carolijn (donderdag, 28 september 2023 09:53)

  Wat een geluk dat ik jou in mijn leven mocht treffen!
  Ik kom al een paar jaar bij je voor de voetreflextherapie, dat was altijd al een bijzondere ervaring. Tijdens de behandeling ging jij verder dan alleen de voetreflex, je wist altijd met je wijsheid mij weer inzichten te geven. Vandaar dat ik ook een tijdje geleden gestart ben met een coachingstraject en ik kan dit iedereen aanraden. Janine je bent zo’n fijn, mooi en begripvol mens, je hebt voor mij de afgelopen tijd het verschil gemaakt en dat betekent heel erg veel voor me!

 • #25

  Will (dinsdag, 26 september 2023 21:02)

  Janine is super in alles wat ze doet. Heeft kennis, staat open voor alles, luisterend oor, vindt oplossingen etc
  Maar haar voetreflex behandeling is zo fijn, zo duidelijk, maar ook pijnlijk. En dat is de kracht van Janine.
  Ik ben bij haar ook bezig met andullatie behandelingen .
  Bloeddoorstroming geweldig. Rug super. Ziekte van Raynaud toppie.
  Uitvinding Janine........

 • #24

  Lieke (dinsdag, 19 september 2023 20:19)

  Bij Janine kom ik al een tijdje over de vloer voor voetreflex therapie en oor acupunctuur. Ik ervaarde veel stress in mijn lichaam en hoofd. Door voetreflex en oor acupunctuur krijg ik meer rust in mijn hoofd en lichaam. Janine is een super lieve vrouw en denkt heel fijn mee met hoe je het best voor jezelf kan zorgen. Zelfs zonder afspraak altijd bereikbaar voor advies. Tot snel weer lieve Janine!! XX

 • #23

  Femke (vrijdag, 15 september 2023 15:49)

  Welk een geluk dat Janine op mijn pad kwam. Na een borstoperatie en het plaatsen van zoutimplantaten kreeg ik last van extreme kapselvorming en was het risico van wederom een operatie voor het verwijderen van de kapsels erg groot. Door de behandeling van Janine middels cupping ben ik na circa 5 maanden praktisch volledig verlost van de kapsels en voelen mijn borsten weer natuurlijk aan. Top Janine wat jij voor elkaar hebt gekregen! Ik ben en blijf je dan ook reuze dankbaar!!

 • #22

  Daan Vermeer (woensdag, 30 augustus 2023 13:54)

  Bij Janine ben ik al meerdere malen geweest voor voetreflex en/of coaching.
  Wanneer ik fysiek vermoeid ben of mentaal onrust ervaar dan weet zij mij weer terug op de rit te krijgen, het voelt elke keer meteen vertrouwd en alles gaat in goed overleg. Niks moet en alles mag, je krijgt nieuwe inzichten over jezelf zonder een oordeel, Janine zet je weer met beiden voeten stevig (en vooral ontspannen!) terug op de grond!

 • #21

  Anke (dinsdag, 29 augustus 2023 10:46)

  Elke twee maanden weer een momentje voor mezelf als ik een oor acupunctuur behandeling heb in combinatie met voetreflex. Daarna kan ik er weer tegen aan.
  De oor acupunctuur helpt me echt door de overgang heen. In het begin kan de reactie heftig zijn maar daarna merk ik duidelijk dat ik minder last heb van de pieken en dalen in mijn hormonen.

 • #20

  Martje Blankers (zaterdag, 25 juni 2022 19:40)

  Afgelopen week bij Janine geweest. Ik had last van obstipatie, al de gehele week. Bij de dokter geweest, poeders, klysma's gehad, niets hielp. Janine behandelde mijn voeten en de volgende dag loste de obstipatie heel gemakkelijk op! Ik was zo opgelucht! Janine heeft heel veel kennis in huis, ze weet precies wat te doen, dat is zo fijn! Dank je wel Janine, super bedankt!

 • #19

  Sandra (donderdag, 07 april 2022 16:11)

  Ik ben bij Janine gekomen voor oor acupunctuur voor mijn hooikoorts. Wat helpt dit goed, elk jaar ga ik bij haar weer bij haar terug om geen pillen te hoeven slikken
  Door onze gesprekken tijdens de oor acupunctuur kwam de voetreflex ter sprake en toen ben ik dit gaan doen ivm menstruatieklachten. Wat fijn is dit en wat heeft het geholpen voor mijn klachten. Janine geeft ook goed advies en helpt je waar nodig.

 • #18

  Renee van Daelen (maandag, 04 april 2022 12:38)

  Ik ben bij Janine gekomen doordat ik veel last had van stres en spanningen in mijn lichaam. Doormiddel van voetreflex heeft Janine mij heel erg geholpen. Ze weet mij veel raad en advies te geven over hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. Ook zonder afspraak kan ik Janine appen voor het nodige advies.

 • #17

  Suzanne van Gerven (maandag, 04 april 2022 11:51)

  Ben bij Janine gekomen met klachten aan mijn voetzolen. Ik wist niet dat je met voetreflextherapie zoveel punten in je lichaam kan bereiken. Want het bleek dat het ook hielp voor mijn onderrugklachten. Mede dankzij de behandelingen en het advies van Janine ben ik nu een stuk verder met mijn voetproblemen. Dank je wel!!!!

 • #16

  Gerry Vorstenbosch (maandag, 04 april 2022 10:42)

  Ik heb meerdere en ook verschillende behandelingen gehad en deze waren zeer rustgevend en Janine neemt de tijd voor je ze is heel zorgzaam, echt een aanrader.

 • #15

  Madeleine Ruigrok (maandag, 04 april 2022 10:19)

  Super gevoel als ik weer geweest ben, zeer relaxed en Janine is een super vrouw, aanrader

 • #14

  Floor (maandag, 04 april 2022 10:01)

  Als je naar Janine gaat weet je wat een luisterend oor is. Heel erg fijn! Janine stelt mij vaak gerust en weet de juiste behandelingen te geven. Ik merk altijd als ik naar Janine ben geweest. Voel me de dagen erna vol energie en mijn klachten zijn duidelijk minder.

 • #13

  Lauren Horsten (maandag, 04 april 2022 09:25)

  Ik kom al een tijdje bij Janine voor de voetreflex behandelingen. Ik heb al sinds kleins af aan last gehad van mijn stoelgang, door deze behandelingen komt alles weer op gang. De dag van de behandeling en paar dagen erna ben ik best emotioneel maar dat zijn de gevoelens die je niet uit die komen er dan uit. Ik voel me altijd heel opgelucht na deze behandeling en heb er elke keer weer zin in.

 • #12

  Rob van Tilburg (woensdag, 27 oktober 2021 15:44)

  Ik had al maanden last van mijn rechterelleboog en -onderarm. Een soort van tenniselleboog, waarschijnlijk door een niet goede werkhouding achter de pc. Janine heeft hierop medical taping toegepast. Dit bracht meteen verlichting en na twee weken waren mijn klachten zelfs geheel verdwenen. Ongelooflijk maar waar hoe krachtig dat werkt!

 • #11

  Angelique (woensdag, 16 september 2020 16:28)

  2 weken geleden weer bij Janine geweest. Ik had last van mijn schouderblad en van mijn heup, ik heb een massage gehad met cupping erbij en jeetje wat een verschil! Dit wordt mijn maandelijkse me-time. Thanxxx Janine

 • #10

  Tilly (vrijdag, 02 augustus 2019 12:23)

  Hoe heerlijk is het om te ontspannen bij Janine!
  Aangezien het op verschillende manieren kan zit er altijd wel iets bij waar je behoefte aan hebt. Janine is een betrokken persoon waarbij je meteen op je gemak gesteld wordt. Ze is kundig en kan je op allerlei manieren adviseren naast haar massages. Van mij krijgt ze in ieder geval een dikke 10!!

 • #9

  Monique (maandag, 07 januari 2019 14:58)

  Zaterdag 5 januari een geweldige dag gehad bij Janine. Ontspanningsmassage leren. Je kreeg goede uitleg en de sfeer was relaxt. Een klein groepje, zeer fijn, zodat je alles goed kon zien. Dit is voor Iedereen een aanwinst. Ook al ken je elkaar niet dat maakt niet uit, aan het eind van de dag heb je met de cursisten een leuke en goede band.
  Ik zou zeggen tegen iedereen volg een workshop bij JANINE.
  Je krijgt er geen spijt van!

 • #8

  Sandra (maandag, 07 januari 2019 10:24)

  Ik heb bij Janine de ontspanningsmassage cursus gevolgd. Wat een geweldige ontspannen dag was dit. Fijne dag waarin we rustig begonnen en waarin Janine op een goede manier uitleg gaf over hoe we moesten masseren en vaak nog wat extra massage technieken liet zien. De sfeer was vanaf het begin tot het eind heel relaxt ondanks dat niemand elkaar kende. Al met al een geweldige dag gehad en wat een lieve vrouw is Janine.

 • #7

  A v. Polanen (dinsdag, 15 mei 2018 18:20)

  Dankjewel voor de super fijne massage van mijn rug en nek.
  Ik hoef niet eens meer door naar 'de Fysio' want ik kan weer naar rechts kijken ZÓNDER blokkade of pijn! HOE tof! En t was nog heerlijk ontspannend ook.

 • #6

  Judith (zaterdag, 12 mei 2018 09:56)

  Wij zaten met onze handen in het haar omdat ons zoontje van 5,5 niet zindelijk wilde worden. In het ziekenhuis werden we weggestuurd omdat het niets medisch was. Na een paar behandelingen van Janine heeft hij weer plek in zijn koppie en een boost zelfvertrouwen. Hij zit lekker in zijn vel en wij zijn uit de luiers. Hiervoor zijn wij Janine heel dankbaar!

 • #5

  Peter hoffmans (woensdag, 18 april 2018 22:06)

  Wanneer ik problemen heb, zowel lichamelijk als geestelijk. Dan ga ik naar Janine, zij heeft goude handjes en een luisterend oor. Warme persoonlijkheid met kennis van lichaam en geest! Ben blij dat ik je ken Janine, dank. ��

 • #4

  Judith (zondag, 08 oktober 2017 19:58)

  Bij Janine ben je met je voeten in "goede handen". Ze voelt feilloos aan waar je behoefte aan hebt en geeft dat dan ook extra aandacht . Het werkt echt !! Een voetreflexbehandeling is echt een 'cadeautje voor mezelf' (effe bijtanken) . Voel me weer energiek en herboren als ze "aan mijn voeten heeft gezeten". Een fijne betrouwbare therapeute die ik al aan veel mensen heb aangeraden.

 • #3

  Eveline van Spaendonck/ Leontine ( moeder) (dinsdag, 12 september 2017 12:25)

  Eveline mijn dochter is verstandelijk en lichamelijk gehandicapt.
  ze is altijd druk en onrustig.
  het is prachtig om te zien als Janine haar een voet reflex behandeling geeft , hoe rustig ze wordt. Eveline kan helaas niet zeggen wat ze voelt maar je kunt zien dat de behandeling een positieve invloed heeft op haar gedrag en body.
  ze geeft de behandeling meestal 's avonds Eveline is dan lekker gedoucht en is in pyjama en kan hierna heerlijk slapen.
  we zijn begonnen met een behandeling van 10 minuten en gaan nu naar een behandeling van een uur.
  Janine komt naar haar woning en maakt elke 5-6 weken een nieuwe afspraak .Eveline herkent voortaan Janine en is helemaal blij als ze binnen komt en gaat al op lekker liggen om behandeld te worden
  Eveline zie je genieten
  een echte aanrader.!

 • #2

  Thilly (dinsdag, 12 september 2017 12:03)

  Als ik bij Janine ben geweest kan ik er weer een tijdje tegen, ze bezorgd je naast een hele fijne voetreflex ook een heel fijn ontspannen gevoel, denk met je mee en geeft ook raad hoe je met bepaalde klachten om kunt gaan. Heeft veel ervaring en kennis in huis. Al met al een echte aanrader.

 • #1

  Diana van Dijk (maandag, 11 september 2017 13:18)

  Een top Voetreflex therapeut! Veel ervaring en kennis in huis. Je voelt je bij Janine ook meteen thuis. Ze denkt met je mee, geeft goed advies. Ze helpt je oude systemen op te ruimen en geeft je nieuwe inzichten mee. Zij weet ook de balans weer terug te brengen in je lichaam en geest, daar ben ik zo ontzettend blij mee! Het heeft mij al veel rust en nieuwe dingen gebracht...Ook heeft ze onze kinderen zeer goed geholpen toen ze jonger waren. Onze kinderen hadden geregeld klachten zoals: vaak buikpijn, wat onzeker en onrustig slapen door de behandeling van Janine zijn hun klachten veel minder geworden en konden ze de overprikkelingen van alles wat ze de hele dag mee kregen makkelijker gaan verwerken....Ik zou zeggen probeer het eens, je zult verstelt staan wat er allemaal met je gebeurt tijdens zo'n voetreflexbehandeling. Het brengt heel veel in beweging!! Maar het is echt een aanrader!!