'Ont-stress & relax'-dag

Zeg ‘ns eerlijk, zou je eigenlijk het liefst een keer een dagje helemaal aan jezelf willen besteden? Geen tijdsdruk, geen gepieker en geen stress. Alleen maar ruimte en aandacht voor wat jij nodig hebt... Dat kan tijdens de 'Ont-stress & relax'-dag.

We zijn tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Met werk en met anderen: ons gezin, familie, vrienden, collega’s. En als we een keer niet bezig zijn, is het juist druk in ons hoofd en slokt de ene na de andere piekergedachte onze energie helemaal op.

 

We weten allemaal dat het eigenlijk anders moet. Dat we met piekeren niets opschieten en tijd zouden moeten máken voor onszelf. Maar hoe dan?!

 

Daar is deze 'ont-stress & relax'-dag dus voor bedoeld! Om je op één dag kennis te laten maken met verschillende methoden en behandelingen voor ontspanning, stress vermindering en meer vitaliteit. Zodat je daarna opgeladen, voorzien van praktische oefeningen en met nieuwe inzichten en ervaringen verder kunt.

Programma highlights

Ontdek zelf wat jou het meest helpt om te ontspannen

Tijdens de ‘Ont-stress & relax’-dag heb je de unieke kans om diverse relax- behandelingen en -oefeningen in kort tijdsbestek te ondergaan. Zo kun je zelf ervaren wat het beste bij jou past, waar jij je het beste bij voelt en het meest baat bij hebt. Denk hierbij aan:

  • Voetreflex massage
  • Gezichtsmassage met ijsbollen
  • Voetenbad
  • Intuïtief schilderen
  • Qi Gong
  • Begeleide meditatie

Dagprogramma

Een gevarieerde dag in kleine groepjes

Vanaf 8:30 uur heten wij je van harte welkom in de praktijk aan huis van Lea aan de Kuikseindseweg 13c in Middelbeers. De acht deelnemers worden vervolgens in twee subgroepjes van vier personen ingedeeld die vanaf 9:00 uur ieder bij toerbeurten, gedurende 45 minuten, de verschillende ‘ont-stress & relax’-behandelingen zullen ondergaan.

 

Om 12:00 uur pauzeren we even en geniet je van een heerlijke lunch. Daarna wisselen de groepjes en volgt vanaf 12:45 uur het tweede deel van het programma met weer andere behandelingen en oefeningen.

 

Om 15:45 uur sluiten we tenslotte gezamenlijk de dag af, waarna je ontspannen en met nieuwe energie en inzichten weer huiswaarts keert.

Verzorgd door Lea en Janine

Betrokken, nuchter, ervaren en veelzijdig

De ‘Ont-stress & relax’-dag wordt georganiseerd en verzorgd door Lea van de Ven (links) en Janine Hurkmans (rechts), beiden Voetreflex Plus therapeuten.

   

Lea van de Ven:

"Mijn praktijk voor Voetreflex-Plus therapie in Middelbeers heb ik sinds 2017. Ik ben ouder en pleegouder. Mijn passie is omgaan met volwassenen en kinderen."

Kijk voor meer informatie op Lea's website: www.leavandeven.nl.

 

Janine Hurkmans: 

"Ik heb mijn praktijk in Moergestel sinds 2006 en werk graag met mensen. Om hen zo volledig mogelijk te kunnen ondersteunen bied ik een diversiteit aan behandelingen en workshops aan. Hiervoor ben ik altijd bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en volg ik regelmatig aanvullende studies en nascholingen. Verder heb ik een gezin, reis ik graag en hou ik van de natuur."
Voor meer informatie: www.janinehurkmans.nl.

 

Daarnaast worden Lea en Janine tijdens de ‘Ont-stress & relax’-dag ondersteund door één of meerdere vakspecialisten.

Interesse om een keer deel te nemen en zelf te ervaren?

Laat het ons weten en ontvang vrijblijvend een uitnodiging!

De 'Ont-stress & relax'-dagen vinden regelmatig plaats op zaterdag en soms op vrijdag. Per dag is ruimte voor 8 deelnemers, waarbij voldoende afstand gehouden kan worden. Deelname kost 145 euro per persoon (inclusief lunch, koffie/thee en cake), contant te voldoen op de dag zelf. Mocht je de dag cadeau willen doen aan een goede vriend(in) of familielid, is het uiteraard ook mogelijk om het deelnamebedrag vooraf over te maken. Geef dit dan bij het aanmelden even door.

 

Wil je vrijblijvend op de hoogte gebracht worden van nieuwe data, stuur dan een mail aan info@janinehurkmans.nl met als onderwerp 'Ont-stress & relax'-dag. Je ontvangt dan automatisch bericht van ons zodra er één of meerdere nieuwe data zijn gepland.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.